Tuesday, May 4, 2010

zaman bajet hot!

Taraaaaa, my picture waktu kat matrik pahang dulu*pic kat bawah*..saya batch 2006/2007, 5f31...waktu matrik teach me a lot about life..first time okie stay kat asrama, gila lambat kan..first jua duduk jauh dari family, selalu berkepit je dengan atuk...cucu atuk kan, hahaah bajet2..why lah saya punya lah kurang cerdik pilih pahang sedangkan ada je matrik lain yang near dengan rumah saya.maybe kamu dengar jawapan ini agak tak logik tapi ia memang benar-sebenar2nya...

The answer is saya ingat my matrik dekat dengan bandar di mana saya boleh bershopping sakan..end up saya stuck di dalam hutan*not actually hutan tapi agak dilitupi daun2*..memang frust at first but eventually saya manage to cope with the situation..ternyata saya tak salah pilih!good lesson for me..love KMPH no matter what even hutan pun..hahahaaha..eh saya famous tau di sana..

Cuba try test tanya ex-student KMPH batch saya mesti mereka kenal punya..wah berangan gitu!okie tipu tak semua and bukan sebab cantik seksi..not even close pun..hahahhaha..mereka kenal sebab style tudung saya, sila gelak sekarang..waktu dulu saya rasa saya dah cukup lawa dah with that style siap jalan penuh vangga gitu, semua orang pandang tak kelip mata lah*weeeewit*..padahal orang tengok sebab pelik..hahahaha...even tak cantik pun gaya itu tapi comel plus hot terlebih..he =p

cuba try test cari saya
(untuk cik nad yang mengidam..hahahahahah)

5 comments:

  1. nadya_haikal=))May 4, 2010 at 8:27 AM

    hahahaha!!!!!!!!!!!!
    nk gelak guling2!!!!
    wakakkaka!!!ptut r marina cam nurul kat m3x..
    kalo ak kat m3x ko..da lme ko, ak ngorat sbb tersgt r hot style tdung itue..hehehhe~ nice try..
    janji confident pkai tdung cmtue..yeay!! igt..group kite mmg group slekeh..weee~

    ReplyDelete
  2. wakakkakakak go nurul!!
    xde org pakai tudung style gtu!!!

    ReplyDelete
  3. yeah hidup selekeh!!!!
    okie mmg condifent giler ah..
    dah la duduk tgah2, orange lagi tu makngah..
    auwwwwwwww...

    ReplyDelete
  4. ko pkai r style tdung cenggitue tyme LI..heh~
    or tyme convo nant..mest ko hot sbb rmai cameraman focus at nant..wee~

    ReplyDelete