Thursday, March 4, 2010

saya demam!

bila demam nak buat pape pun rasa sangat lah tak best..haishh...dugaan!niat di hati mahu stay weekend ni di college untuk buat kerja..adakah saya demam rumah a.k.a homesick...

♫♪oh ayah oh ibu dengar lah rintihan dan luahan anak mu yang dahaga kasih♫♪ ~lalallalalalla~

wah syahdu sekali nyanyian ku..huk2..maaf entry ini ditulis sambil terbatuk2 and termeleleh hingus maka isi kandungan adalah ke laut sudah....owh, tak boleh lama-lama menghadap blog kerana my DD dah tunggu nak date..argggggghh, makin demam lah nampaknya..

congratz to cik iza and cik hanim kerana berani!
(ini akan di update later if rajin..he)

4 comments:

  1. anim sgt takot~~
    iza sgt rilek!!!
    hik3

    ReplyDelete
  2. hahahahahah...nt i upload lg gmbar comel2 hanim k..he

    ReplyDelete