Monday, March 29, 2010

nak jugak buat macam tu!

before grad saya nak do something yang orang selalu cakap saya tak boleh buat..saya tahu saya boleh..termotivated after tengok video..kawan2 tunggu tau, nanti saya buat and tunjuk...*apakah?*..eh janji tak nak update kan..hahahha..okay sekarang saya stop!before that tadi tiba2 tangan gatal terclick you tube and tengok cerita happy tree firends..ini cik cerimanis lah punya pasal, dia yang ajar tengok cartoon itu..spooky cartoon, kejam nak mati..emy the scary girl..hahahaha..dalam ngeri2 tu saya tengok jugak sebab best..sudah berjangkit dengan emy..

video
villain cartoon
(tak cukup umur tak boleh tengok..haha)

No comments:

Post a Comment