Wednesday, June 2, 2010

si bongsu!

ouch sangat sakit!my gigi bongsu ni ngada je lebih hari tu dah tumbuh sikit dah la..now nak tumbuh lagi..if tumbuh tak demam tak pe, ni siap package demam segala!mengada tahu!orang cakap anak bongsu ni manja, tu yang mengada tu..betul ke???saya memang manja pun, mengaku!tapi ada jugak anak sulung yang lebih manja dari anak bongsu and ada juga anak bongsu yang act macam abang or kakak..plus ada juga anak tengah2 yang lebih mengada dari adik beradik yang lain..opssy ni tak ada kena mengena dengan diri sendiri just nak cakap pasal gigi bongsu yang mengada ini sama sperti saya..he..saya sanagt beruntung and bertuah jadi anak bongsu sebab ada abang dan kakak yang pemurah serta baik hati..sangat lah heaven!sayang mereka*sila bagi adik duit ye*hahahahah..sangat mata duitan.maybe mereka akan kata, apa punya adik da nak tukar adik lain boleh...hahahaha..okie abaikan saya, kata dah lama tak update blog harus lah merapu sakan..







selingan: sangat berzaman menunggu gambar diupload and end up tak terupload.maka saya pun malas.esok mahu kerja.tapi saya demam.MC boleh???

2 comments:

  1. gigi bounsu aku x tumbuh2!!! huhu~

    ReplyDelete
  2. he..sabar ain..
    akan tiba masanya..
    org kata gg bongsu ad empat!!!!!
    he

    ReplyDelete